Sigurno je da će u Beletincu Osijek zaigrati u izmijenjenom sastavu, no obveza ostaje ista.

U srijedu od 16 sati, uz izravan prijenos na HNTV-u, momčad Osijeka gostuje kod NK Bednja u Beletincu, u susretu 1/16 finala Kupa Hrvatske. Nikada ranije nismo imali priliku igrati s klubom koji će nam biti domaćin, no to i nije tako bitno u kontekstu onoga što je zadaća Bijelo-plavima, a to je plasman u osminu finala. Dakako da nitko u osječkim redovima ne razmišlja ni o čemu drugome jer su to one utakmice u kojima jednostavno – moraš pobijediti.

„Ne gledamo ih kao četvrtoligaša“

Osječani se pripremaju u Svetom Martinu na Muri gdje i ovaj puta imaju odlične uvjete za sve ono što im treba na treninzima. Trener Nenad Bjelica sa svojim suradnicima iz dana u dan nastoji unaprijediti igru svojih izabranika od kojih u svakom nastupu puno očekuje.

Ozbiljnost prije svega. Ne gledamo ih kao četvrtoligaša jer oni kvalitetom znatno nadilaze taj stupanj natjecanja. O tomu svjedoči i niz nepobjedivosti kojega imaju, a on traje gotovo već 50 utakmica. Opušteniji pristup u takvim utakmicama može stvoriti probleme i to svakako želimo izbjeći. Izvjesno je da će u momčadi biti određenih promjena, budući da su nam se u međuvremenu priključila i preostala dva reprezentativca Kleinheisler i Ndockyt. Želimo našu „lokomotivu“ ponovno usmjeriti na pobjednički kolosijek, a ovaj nam dvoboj može biti i dobra priprema za prvenstveni ogled s Goricom.