Dugo već Pero nije zabio iz slobodnog udarca i zato nam je posebno drago što je to uspio u Beletincu.

Dosta smo dugo čekali na gol Petra Bočkaja iz slobodnog udarca. Još tamo od Bjeličina debija na klupi NK Osijek, početkom rujna prošle godine, kada je sjajno matirao Nevistića. U Beletincu je fino prebacio „živi zid“ i smjestio loptu pod gredu za drugi pogodak našeg prvoligaša u ovoj Kup-utakmici.

To su utakmice koje moramo pobjeđivati s maksimalnim angažmanom, dati sve od sebe da se ne dogodi nekakvo iznenađenje. Pobijedili smo, pritom stvorili i dosta šansi i vraćamo se na onaj put na kojemu želimo biti. Zabili smo tri gola i idemo dalje, kratko je prokomentirao Bočkaj prolaz u osminu finala.

Puno promašaja u prvom poluvremenu

Puno je šansi ostalo neiskorišteno, posebno u prvom poluvremenu u kojem su Bijelo-plavi imali pregršt situacija iz kojih su mogli napuniti mrežu domaćina.

Tako je, ne ulazimo koncentrirani u samu završnicu, neki su dečki malo pali što se tiče samopouzdanja u takvim situacijama, kao da se pojavio strah da od promašaja. Jednostavno im ne ide, ali vjerujem da je to samo trenutno stanje i da će se popraviti u sljedećim utakmicama.

Beletinec se, naravno, morao proći bez ikakvih trauma, a sada nam slijedi puno teža prvenstvena utakmica s Goricom u Gradskom vrtu.

Imali smo dobar pristup protiv Bednje, a sada se okrećemo Gorici. Oni su dobra momčad, no igramo na domaćem terenu, moramo dati sve od sebe i osvojiti tri boda.