Dosta su toga Osječani promašili protiv Bednje, ali su s 3:0 bez teškoća prošli u osminu finala Kupa.

Nije se morao živcirati Nenad Bjelica na gostovanju svojih izabranika u Beletincu. Iako je bilo jako puno promašaja, pa i u onim šansama koje se moraju pretvoriti u pogotke, Osijek je bez problema prošao u osminu finala Kupa Hrvatske.

Bilo je dosta teško igrati jer su se oni zgusnuto branili, a teren je prilično uzak, tako da nije bilo baš puno prostora. Doduše, bilo je i puno naših loših odluka, no ipak smo brzo poveli, potom zabili i drugi gol i kreirali relativno mirnu utakmicu, doduše uz veći broj promašenih prilika, rekao je Bjelica.

Vratiti se na stazu uspjeha

Realno gledajući, Osijek je nakon prvih 45 minuta mogao zabiti pola „tuceta“ četvrtoligašu, ali se na odmor otišlo s dva gola razlike…

Mi se kao momčad prvenstveno želimo vratiti na stazu uspjeha na kojoj smo bili, što se odnosi i na pojedince. Evidentno je da nam na terenu nedostaje samopouzdanja, da se ne usuđujemo napraviti neke stvari koje inače dečki naprave bez ikakvih problema. No, u Zagrebu smo zaustavili taj pad, sada smo se vratila pobjedama i vjerujem da će u nedjelju s Goricom biti još bolje.

Prvi golovi Cheberka i Dakua

Svoje prve golove za prvu momčad Osječana postigli su Cheberko i Daku, a svaki novi strijelac će nam i ubuduće dobro doći…

Svaki igrač nam je potreban, golovi također. Nećemo sada imati na raspolaganju Škorića i Nejašmića, vidjet ćemo koga ćemo staviti umjesto njih. Neki su se igrači i ovdje nametnuli dobrom igrom i sve u svemu mogu biti zadovoljan.

Nadamo se da ozljeda Kleinheislera, zbog koje je morao napustiti igru, neće biti teže prirode. Zasad još ne znamo koliko je ozbiljna.

Bila je dosta čvrsta utakmica, s obzirom na rezultat vjerojatno i prečvrsta. Možda je mogao biti i koji karton više, pa bi se ta agresivnost smanjila, ali dobro. Nadamo se da nije ništa ozbiljnije i da će nam Laszlo biti na raspolaganju u nedjelju. Očekujemo dobru utakmicu s Goricom, nadamo se pobjedi, naravno, vjerujemo da imamo snage i kvalitete za to.