Ponijela nas je i publika, nama su dodatni vjetar u leđa. Kada ih je više na tribini i nama je puno lakše, kaže Danijel Lončar.

Danijel Lončar bio je potpisnik velikog preokreta Bijelo-plavih i konačni junak pobjede (3:2) protiv Gorice. Iako je nezahvalno isticati pojedince, jer je cijela momčad, nakon Lokomotive, još jednom pokazala karakter i dva puta se vraćala praktički iz izgubljene situacije upravo je našem braniču pripalo zadovoljstvo pobjedonosnog pogotka u sudačkoj nadoknadi.

Znali da možemo

Jako teška utakmica! Od početka smo znali da smo bolja momčad, mislim da smo to i pokazali kroz cijelu utakmicu, ali već nekoliko kola nam se događa da na sreća ne prati, da dobivamo golove iz prvog udarca. Na poluvremenu smo se skupili, znali da možemo i pokazali da zaslužujemo preokrenuti rezultat, rekao je Danijel Lončar.

Drugo poluvrijeme bilo je pravi “roller coaster” emocija u kojem je Osijek došao do pobjede u trenutku kada se činilo da će Bijelo-plavi dodati “samo” jedan bod na svoj konto.

Ponijela nas je publika

U nastavku, osim pogotka, Gorica nije imala udarac prema golu. Već duži period radimo dobro, ali nam se to nije vraćalo na travnjaku sve do sada. Sada sam strijelac bio ja, idući put će netko drugi, najvažnije je da zabijamo i pobjeđujemo utakmice.

Gorica još jednom pokazala da je neugodan suparnik za Bijelo-plave.

Znamo kakve smo probleme imali s njima prošle sezone, sada smo se bolje pripremili, mislim da se to i vidjelo. Ponijela nas je i publika, nama su dodatni vjetar u leđa. Kada ih je više na tribini i nama je puno lakše, zaključio je Danijel Lončar.