Naš 12-godišnji navijač poklonio je klubu navijačku pjesmu koja je brzo osvojila simpatije, a Bjelica, Bočkaj i ostatak momčadi ga ugostili na treningu i darovali dresom.

Dino Mataković, naš 12-godišnji navijač iz Bilja, posjetio je nogometaše Osijeka na treningu u Gradskom vrtu i dobio zasluženi aplauz za tekst pjesme Bijelo-plave zastave koja je brzo osvojila simpatije naših navijača i igrača. Pjesma je nastala spontano, kao posljedica njegove ljubavi prema glazbi, posebno gitari i bubnjevima, ali i prema NK Osijek zbog kojeg se, pripremajući školsku zadaćnicu, upustio i u autorske vode.

Bočkaj mu uručio dres

I treba to otvoreno reći, oduševio sve u svlačionici Osijeka. Za njegovog posjeta treningu dočekao ga je njegov najdraži igrač Petar Bočkaj i u ime kluba ga darovao dresom, uoči početka treninga Nenad Bjelica ga je stavio “u vrstu” sa stožerom dok su pozdravljali igrače, a onda je Dino u nekoliko riječi opisao svoje osjećaje, pozdravio momčad i poslao poruku igračima za ostatak sezone i obećao nekada u budućnosti razveseliti nas još nekakvim navijačkim hitom.