Raspoloženje u momčadi je odlično i spremni dočekujemo utakmicu protiv Šibenika.

Šibenik je jedno od ugodnih iznenađenja dosadašnjeg dijela HNL-a, momčad Marija Rosasa igra dopadljiv i efikasan nogomet što je jasan znak da dvije prošlosezonske pobjede koje su Bijelo-plavi ostvarili podno Šubićevca malo značiti u subotnjem sudaru. Svjestan je toga itekako i Nenad Bjelica čiji će kadar, za Osijekovo gostovanje kod Šibenika, biti proširen za Škorića, Nejašmića i Malenicu koji su odradili kartone, odnosno Žapera koji se vratio u trening poslije ozljede.

Imam stvarno luksuz izbora, čak i problem koga staviti među 20 koji će biti u kadru, ali to su slatke brige. Jako sam sretan zbog te zadnje pobjede i kako je momčad radila. Raspoloženje u momčadi je odlično i spremni dočekujemo utakmicu protiv Šibenika.

Iskustvo i mladost

Šef struke Bijelo-plavih pun je hvale za suparnika kojeg je opisao odličnim spojem kvalitete i mladosti.

Šibenik je pobijedio zadnje tri utakmice na domaćem terenu, neke i dosta uvjerljivo. Poštujemo ih, imaju spoj iskustva i mladosti, neke igrače koji posljednjih sezona možda nisu bili na pravoj razini ali sada igraju jako dobro poput Jakoliša i Marina. Tu je i iskusni Bačelić-Grgić koji svojom kvalitetom diktira ritam utakmice. Nezgodni su, dobro posloženi, ali uvijek gledamo najviše sebe, da naša momčad bude na najboljoj razini i to očekujem od svojih igrača.

Kralj asistencija

Iz kuta momčadi utakmicu je najavio Petar Bočkaj.

Trebala nam je jedna takva pobjeda, atmosfera je odlična, okrenuli smo Goricu na momčadski duh i u dobroj atmosferi idemo u Šibenik.

Bočkaj se od “kralja slobodnjaka” prometnuo u “kralja asistencija” budući da ih je, prema službenim brojkama, od početka prošle sezone upisao čak 13.

Naravno da mi nedostaju golovi, ali tako se posložilo da uvijek netko drugi zabije. Dok momčad pobjeđuje i dok se zabijaju golovi to je sve dobro. Nama je pobjeda motiv u svakoj utakmici, želimo mjesto u vrhu hrvatskog nogometa i za to se borimo. Nadam se smo se izvukli iz situacije u kojoj smo bili i da ćemo biti još bolji.