Bijelo-plavi su na Šubićevcu postigli dva pogotka, a Ivušić nije primio niti jedan i bodovi su otputovali za Osijek.

Osijek je ponovno slavio na Šubićevcu (2:0) i ostvario svoje planove vezane uz ovu utakmicu. S nešto promijenjenim sastavom u odnosu na proteklu utakmicu te izmijenjenim ulogama nekim igračima, Osječani su u gostima kod Šibenika osvojili puni plijen i kući se vratili sasvim zadovoljni.

Najvažniji su bodovi, mislim da smo ih zasluženo osvojili. Možda igra nije perfektna, međutim, broj šansi koje smo stvorili na kraju je bio puno veći od onih koje su oni stvorili. Bilo je dvije, tri kritične situacije, mislim da smo sve ostalo imali pod kontrolom. Zabili smo dva gola, mogli smo još poneki, ali smo opet bez primljenog gola i možemo biti zadovoljni, izjavio je Nenad Bjelica.

Fiolić prekrasno zabio, Žaper odlično reagirao

Fiolić je postigao prekrasan pogodak za vodstvo Bijelo-plavih, bio jedan od najistaknutijih pojedinaca na terenu, ali nije mogao zaigrati u drugom poluvremenu…

Proklizao je dvaput, takav je hibridni teren na kojem se dosta kliže. Osjetio je malo aduktor, tako da nismo htjeli riskirati. Dao je sjajan gol, drago nam da se upisao u listu strijelaca, otvorio je kvalitetno utakmicu i od tog trenutka sve je išlo na naš mlin.

Pogodak je postigao i Žaper koji je ušao s klupe nakon ozljede Jugovića i odlično reagirao na asistenciju Pilja u kaznenom prostoru.

Golovi i pobjede daju samopouzdanje, sigurno se Fiolić i Žaper još malo traže u ovoj sezoni. Vjerujem da će im ovi golovi biti impuls za ono što dolazi, kao i za cijelu momčad. Pobjeda protiv suparnika koji je zadnje tri utakmice na svom terenu pobijedio ima određenu važnost, opet smo se vratili na pravi kolosijek.

Derbi će biti nogometna poslastica

Potkraj utakmice ozlijeđen je i Ivušić, no vjerujemo da će, baš kao i Fiolić i Jugović, biti spreman za predstojeći derbi s Hajdukom.

Nadamo se da je samo udarac koljenom u mišić i da bi nam brzo trebao biti na raspolaganju. Nakon dva dana odmora napravit ćemo terapiju da ih sve oporavimo. Nadamo se da će derbi s Hajdukom biti nogometna poslastica. Mi se naravno nadamo pobjedi i očekujemo puno naših navijača. Momčad se diže i trebat će nam velika podrška u tom dvoboju kako bismo osvojili nova tri boda.