Ivan je postigao prekrasan pogodak u Šibeniku, a drugo je poluvrijeme morao propustiti zbog bolova u aduktoru.

Pokazao je Ivan Fiolić u subotnjem susretu u Šibeniku zašto je doveden u Gradski vrt. Ovaj puta je pokrivao poziciju desnog krila i odradio sve ono što je trener od njega tražio na ovoj utakmici. Dakako da će se najviše pamtiti sjajan pogodak kojega je postigao.

Prije svega želim reći da sam jako sretan što smo na ovom gostovanju odnijeli tri boda, pogotovo protiv kvalitetnog i neugodnog protivnika i to još bez primljenog gola. Jako smo sretni i zadovoljni, to nam je baš trebalo prije derbija koji nas očekuje idućeg tjedna, a i naravno da nastavimo pobjednički niz, rekao je Fiolić.

Nije bilo smisla riskirati

Ivan je po svršetku prvog poluvremena morao ostati u svlačionici što je baš bila šteta u kontekstu onoga što je prethodno pokazao.

Nažalost, već protiv Gorice sam potkraj utakmice osjetio taj aduktor, a sada opet, već u prvih dvadesetak minuta. Stisnuo sam zube do kraja poluvremena, no da sam išao riskirati patila bi momčad i bolje da sam reagirao ovako. Nadam se da nije ništa ozbiljno po tom pitanju.

Gol koji je zabio s 25 metara, kada je svojom ljevicom snažno i neobranjivo poslao loptu u lijeve rašlje već sada konkurira za najljepši u cijeloj sezoni.

Naravno da moraš biti sretan kada postigneš takav gol, pogotovo kada se pobijedi. Danas sam zabio ja, sutra će netko drugi, najbitnija su tri boda i da idemo dalje u ovakvom ozračju. Na meni je da radim i dajem sve od sebe i jedino to mogu reći.

Poziv navijačima za nedjelju

Ono što Osječanima slijedi u idućem kolu je pravi derbi kojega će odigrati s Hajdukom na svom terenu. Bit će to prilika i da se na tribinama okupi veći broj gledatelja

To je zapravo  poslastica, svi volimo takve utakmice i derbije. To su najljepše utakmice i pozivam naše navijače dan nas dođu bodriti, da prepoznaju koliko se trudimo i kada je teško. Neka budu uz nas, a mi ćemo dati sve od sebe da im uzvratimo na najbolji način.