U finalnom ogledu Bijelo-plavi su golovima dvostrukog strijelca Dražena Jarmana i te jednim golom Luke Krstića s 3:1 pobijedili Rijeku.

Pioniri Osijeka (igrači rođeni 2008. godine), koje vodi trener Toni Kaćunić, osvojili su 12. izdanje međunarodnog turnira Mali Zmaj što je održan u Makarskoj. Mladi Bijelo-plavi do titule su došli sa savršenim skorom od sedam pobjeda u sedam utakmica i razlikom golova čak 23:2 nakon što su u skupini pobijedili Abecedu Zadar (5:0), Rudar Labin (4:0), Dubravu (2:0) i Talent Split (2:0). U četvrtfinalnom ogledu Osječani su bili bolji od Uljanika (2:0), a finale izborili uvjerljivom pobjedom (4:1) protiv Zmaja iz Makarske.

U finalnom ogledu, koji je bio u izravnom prijenosu Hrvatske nogometne televizije (repriza je u ponedjeljak 27. rujna u 14.30 sati), Bijelo-plavi su golovima dvostrukog strijelca Dražena Jamana i te jednim golom Luke Krstića s 3:1 pobijedili Rijeku.

Prvo mjesto iz Makarske u Gradski vrt su donijeli: Matej Grahovac, Marino Perković, Luka Mikić, Borna Mrkonjić, Davor Bertić, Ivano Kolarević, Arsen Čočaj, Matej Gagulić, Luka Krstić, Jona Ježić, Ivan Korman, Niko Ivanković, Matej Miličić, Gabrijel Glavaš, Niko Košir, Vito Papac, Dražen Jaman, Mile Jurjević, David Kalem i Luka Ižaković. Glavnom treneru Toniju Kaćuniću asistirali su pomoćni trener Ivan Ilijašev i fizioterapeut Ivan Ivković.