U 12. kolu HT Prve lige slijedi nam gostovanje kod Slaven Belupa koji nas očekuje u nedjelju od 15 sati.

Stanka zbog reprezentativnih nastupa je iscurila, Bijelo-plavi u utorak rade po programu od dva treninga i počeli su se pripremati za gostovanje u Koprivnici gdje će tražiti nastavak pozitivnog rezultatskog niza i nove bodove s kojima će nastaviti utrku za vrh HNL-a. Poslije utakmice s Hajdukom dojam je bio puno bolji od rezultata, Osijek nije nagrađen punim bodovnim plijenom za jednu od najboljih utakmica ove sezone, ali su Škorić, Jugović i društvo dobili još jednu potvrdu igračkih kvaliteta načinom na koji su lomili Splićane.

Potvrda dobre forme

Nenad Bjelica i njegovi igrači pokušat će ponoviti isto uz bolji rezultatski ishod. Visok ritam, agresija i dinamika ono je čemu teže Bijelo-plavi pa nema nikakve dileme da će strateg Osijeka kroz treninge do nedjeljne utakmice tražiti najspremnije. Poduži je popis onih koji su upitni, Ivušić, Bartolec, Kleinheisler i Mierez načeti su ozljedama, Lončar se polako uključuje u trenažni proces pa je još podosta neizvjesnosti oko kadra koji će se suprotstaviti Farmaceutima.

Prijete bivši

U svakom slučaju, u nedjelju od 15 sati na stadionu Ivan Kušek Apaš naše Bijelo-plave očekuje sve samo ne lagan zadatak, sa suparnikom koji je silno motiviran da pobjegne sa začelja ljestvice, ali i s nekolicinom imena koja će imati puno motiva protiv “svog” Osijeka. Uz Zorana Zekića, koji je u Osijeku gradio igračko i trenersko ime, prijetit će Alen Grgić, Zoran Kvržić i Mihail Caimacov. Slaven Belupo nam je ove sezone već zagorčao život, odnio bod s Gradskog vrta u trećem prvenstvenom kolu, a sada se nadamo da će bodovi podravskom magistralom krenuti prema Osijeku.