Nakon Cvijanovića, Barišića i Mikolčića još jedan daroviti igrač Osijeka II potpisao je profesionalni ugovor.

Luka Branšteter novi je profesionalac Bijelo-plavih. NK Osijek i 19-godišnji napadač potpisali su trogodišnji ugovor kojim napadač iz Županje jasno označen kao klupska perspektiva. Put kojeg je s pet godina počeo u Graničaru sada je rezultirao statusom Osijekovog profesionalca.

Svaki mladi igrač sanja da potpiše profesionalni ugovor, a meni se taj san ostvario. Klub mi je ovim činom dao jak vjetar u leđa da i dalje radim na sebi kako bih jednog dana postao standardni član prve momčadi. Svjestan sam da sam ovim potpisom stigao tek na početak svog nogometnog puta, želja mi je da ide u pozitivnom smjeru i da ću se nastaviti razvijati kao igrač i kao osoba. Došao sam kao kadet, prošao i juniore, sada sam dio Osijeka II, a status prvotimca bio bi kruna svega ovoga što radim. Velika mi je želja doći do prve momčadi i postati njezin sastavni dio, rekao je Luka Branšteter.

Jedan od najtalentiranijih

Zadovoljstvo činjenicom da je nakon Cvijanovića, Barišića i Mikolčića još jedan daroviti član Osijeka II profesionalnim ugovorom vezan uz Bijelo-plave iskazao je i Nenad Bjelica, glavni klupski menadžer.

Vodimo računa o budućnosti kluba i igračima koji su najperspektivniji. Luka u drugoj momčadi pokazuje puno, pratimo ga i vidjet ćemo hoće li za njegov razvoj biti bolje da već na zimu ode na posudbu na neku višu razinu ili da ostane uz našu prvu momčad. Na njemu je da nastavi s dobrim igrama, zabija golove, da se fokusira na nogomet i da živi za to što radi. On je jedan od najtalentiranijih i sretni smo da smo brzo došli do dogovora, poručio je Nenad Bjelica.