Dobar vijest je što su dio treninga sa suigračima odradili Ramon Mierez i Laszlo Kleinheisler.

Nogometaši Osijeka pripreme za gostovanje u Koprivnici nastavili su u - Grabovcu. Bijelo-plavi su nakratko prešli Dravu i zaputili se u Baranju pa jutarnji trening po prohladnom vremenu odradili na odličnom travnjaku HNK Grabovac. Travnjak u Gradskom vrtu se oporavlja nakon nastupa reprezentacije, nakon puno kiše oporavak treba i pomoćni travnjak... Županijski ligaš često je domaćin nogometašima Osijeka, svi redom hvale jedan od najboljih travnjaka u regiji na kojem je Nenad Bjelica tražio najbolja rješenja za nedjeljni sraz.

Čeka se Ndockyt

Dobar vijest je što su dio treninga sa suigračima odradili Ramon Mierez i Laszlo Kleinheisler, kao i da Petar Brlek sve aktivnije sudjeluje u treninzima pa neće trebati dugo čekati do njegovog potpunog povratka. Bijelo-plavima se na treningu priključio Adrian Leon Barišić koji je odigrao sjajnu rolu u dva ogleda reprezentacije BiH do 21 godine, a tijekom petka na raspolaganje stožera trebao bi se staviti i Merveil Ndockyt. Van stroja su i dalje Ivica Ivušić i Karlo Bartolec, kao i Ante Erceg koji i dalje radi na rehabilitaciji nakon operacije križnih ligamenata. Trening s provitmcima odradili su i igrači Osijeka II, vratar Franko Kolić te Ivan Baković i Luka Branšteter.

Na treningu i Turković

Rado viđen gost na treningu Bijelo-plavih u Grabovcu bio je Almir Turković, nekadašnji igrač Osijeka trening je gledao u društvu Ivice Kuleševića, srdačno se pozdravio s nekadašnjim suigračima, posebno trenerom Bjelicom i zasigurno bio zadovoljan viđenim posebno u onime što su igrači Osijeka pokazali u šuterskom dijelu.