Naravno da i mi i navijači očekujemo utakmicu s više golova, no Hrvatski dragovoljac je puno bolji nego na početku prvenstva što pokazuju i njihovi rezultati.

Bijelo-plavi su protiv Hrvatskog dragovoljca odigrali sedmu uzastopnu utakmicu bez poraza, pobjedi u Kupu protiv Bednje dodali su četiri prvenstvena trijumfa i dva remija. Pogodak vrijedan punog plijena postigao je Mihael Žaper, a kapetan Mile Škorić odradio ogroman posao da mreža iza Malenice i drugu utakmicu u nizu ostane netaknuta.

Teško izborena pobjeda, ali potpuno zaslužena. Nismo Hrvatskom dragovoljcu dozvolili ništa, a s druge strane imali smo bezbroj prilika. Znali smo da će biti teško zbog njihovog bloka, nije bilo puno prostora za kombinatoriku već su se tražili ubačaji s boka… Na kraju slavimo zahvaljujući Mihinom pogotku.

Fokus na Rudeš

Utakmice poput ove protiv Hrvatskog dragovoljca zahtjevne su utoliko što svi unaprijed upišu bodove…

Naravno da i mi i navijači očekujemo utakmicu s više golova, no Hrvatski dragovoljac je puno bolji nego na početku prvenstva što pokazuju i njihovi rezultati. Nismo odustajali, bili smo koncentrirani, kvalitetni…

Pred Škorićem i suigračima slijedi tjedan s dva zahtjevna ispita. Najprije Kup ogled protiv Rudeša, onda i prvenstveni derbi s Rijekom.

Dok ne završimo utakmicu s Rudešom nećemo uopće razmišljati o Rijeci. Ni protiv Rudeša neće biti lako. Ne bježimo od toga da smo favoriti, ali ako ne uđeš sto posto kao protiv Vukovara teško je pobijediti bilo koga. Idemo na tu utakmicu s maksimalnim fokusom i željom da prođemo u iduće kolo Kupa, zaključio je Mile Škorić.