Sretan sam što sam dio ovog kluba i ove momčadi, a želja mi je na tome uzvratiti na travnjaku osvajanjem trofeja s Osijekom, rekao je Mierez.

Ramon Mierez produžio je ugovor s Bijelo-plavima do 2025. godine! Dosadašnja ugovorna obveza, preuzeta od španjolskog Alavesa, trajala je do 2024. godine, a produženje suradnje došlo je kao najbolji pokazatelj vjere u Miereza te njegove igračke i ljudske kvalitete. Nakon Ivušića, Škorića, Kleinheislera i Jugovića, još jedan važan kotačić Osijeka produžio je suradnju s Bijelo-plavima.

Jako sam sretan i zahvalan klubu što mi je ovim produženjem ugovora ukazao povjerenje i što smo tu suradnju produžili za dodatnih godinu dana. Sretan sam što sam dio ovog kluba i ove momčadi, a želja mi je na tome uzvratiti na travnjaku osvajanjem trofeja s Osijekom, rekao je Ramon Mierez, prošle sezone najbolji igrač i strijelac HNL-a.

Radim najbolje što mogu

U Rudešu je pogotkom koji je potvrdio mjesto u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog kupa prekinuo golgeterski post na najbolji način obilježio potpisivanje novog ugovora.

Za napadača nije lako kada mu nedostaju golovi, ali na svakom treningu pokušavam raditi najbolje što mogu kako bih na utakmici mogao pomagati suigračima. Dio sam kolektiva koji je napravio mnoge dobre stvari, a siguran sam da ćemo navijačima dati još mnogo razloga za veselje.

Ogroman doprinos

Potpis novog ugovora još je jedan dokaz često istaknute priče kako se Ramon i obitelj odlično osjećaju u Osijeku.

Već sam nekoliko puta istaknuo da je mojoj obitelji u Osijeku sjajno, ljudi su prekrasni, grad je ugodan za život… Uz to, u Osijeku će se uskoro roditi moj sin što me dodatno ispunjava i zbog čega će ovaj grad uvijek imati posebno mjesto u mom srcu.

Zadovoljstvo Mierezovim potpisom iskazao je i glavni klupski menadžer Nenad Bjelica.

Ovo produženje ugovora je odraz našeg povjerenja u njega, Ramonov doprinos momčadi je ogroman i ne mjeri se samo kroz postignute golove. Odlično radi na treningu i taj naporan rad sigurno će mu se vratiti, istaknuo je Bjelica.