Momčad Vedrana Nikšića pobjedom (2:1) protiv Dinama ostala je jedina neporažena momčad lige u svom uzrastu.

Kadeti Osijeka pobijedili (2:1) su vršnjake iz Dinama u 11. kolu HNL-a i zasjeli na prvo mjesto prvenstvene ljestvice. Bijelo-plavi su, na neki način, uzvratili vršnjacima u Modrom za poraz u nedavnom finalu Olea kupa u Novalji te sjajnim preokretom u završnici utakmice došli do punog plijena. Momčad trenera Vedrana Nikšića došla je u rezultatski minus u 17. minuti, ali je pokazala karakter, vjerovala do kraja i skrojila preokret. U 85. minuti Marin Prekodravac je pogodio za 1:1, a onda u 89. Ante Barišić pogotkom za 2:1 okončao preokret i potpisao veliko slavlje kadetske momčadi.

Ovom pobjedom kadeti Osijeka ostali su jedina neporažena momčad u ligi, nakon 11 kola imaju 29 bodova s devet pobjeda i dva remija.

Pioniri Osijeka poraženi su rezultatom 2:0 na gostovanju kod vršnjaka iz Dinama. Pogotke za Modre postigli su Šunta u 26. i Huskić u 43. minuti.

Prvi je to ovosezonski poraz naših pionira koje vodi trener Matej Žitnjak, a koji nakon 11 odigranih kola dijele prvo mjesto s Dinamom i Hajdukom na 28 osvojenih bodova. U idućem kolu pioniri i kadeti Osijeka bit će domaćini Hajduku.

Juniori pali u 101. minuti

Juniorska momčad bez boda je ostala u 103. minuti utakmice protiv Rijeke na Rujevici. Nakon sjajnog prvog poluvremena, kvalitetom odigranog na razini seniorskih utakmica, domaćin je vodio 1:0 pogotkom Simčića iz 41. minute. O drugom poluvremenu će sve reći tri isključenja, dva dosuđena kaznena udarca i kraj utakmice kada su brojke na sudačkoj štoperici pokazivale već troznamenkasti broj minuta. Nakon nekoliko dobrih prilika Bijelo-plavih za momčad koju vodi Ante Bekavac izjednačio je Antonio Blažanović iz jedanaesterca u 93. minuti, da bi u 101. minuti Bristrić iz kaznenog udarca, koji je dosuđen dvije minute ranije, pogodio za pobjedu domaćina od 2:1.

Juniori Bijelo-plavih nalaze se na 15. mjestu s tri osvojena boda, a u idućem kolu bit će domaćini Orijentu.