ČLANAK 1: ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: NK Osijek s.d.d., u daljnjem tekstu: Organizator.

ČLANAK 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVEDBE NAGRADNOG NATJEČAJA

Natječaj se provodi sa svrhom promocije Organizatora. Predviđeno razdoblje trajanja nagradnog natječaja je od 6. studenog 2021. godine od objave natječaja, do kraja natjecateljske sezone 22/23, odnosno do 3. lipnja 2022. godine u 23:59 sati, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Organizator zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja Natječaja i datuma proglašenja dobitnika.

ČLANAK 3: OBJAVA PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Pravila Natječaja bit će objavljena na službenoj web stranici NK Osijek (http://nk-osijek.hr/).

ČLANAK 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj:

  • koje prihvaćaju ova Pravila
  • koje su ispunile traženo u natječaju „Stvarajmo uspomene!“

NK Osijek izvršit će provjeru podataka natjecatelja te provjeru vjerodostojnosti napravljene kreative za „Stvarajmo uspomene!“

Jedan sudionik može se registrirati samo ispunjavanjem zadatka (objavljivanjem fotografije u komentar Facebook objave NK Osijek, predviđene za nagradni natječaj).

Svaka upotreba lažnih ili dvostrukih profila ili opravdana sumnja u njihovo postojanje sankcionirat će se eliminacijom sudionika iz Natječaja.

U Natječaju ne mogu sudjelovati osobe koje su izravno uključene u njegovu pripremu.

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u Nagradnom natječaju, ali za sudjelovanje maloljetne osobe suglasnost mora dati roditelj ili drugi zakonski zastupnik maloljetne osobe. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu pod uvjetom da skrbnici maloljetnog dobitnika prihvaćaju Pravila Organizatora, te je u ime maloljetnika i preuzimaju.

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u slučaju da:

  1. a) sudionik prekrši navedena pravila;
  2. b) sudionik je koristio lažne kreative, pokušao prevaru, koristio više lažnih profila i slično (provjeru podataka vršit će NK Osijek). Do diskvalifikacije natjecatelja može doći i ako se uvidom u podatke o aktivnostima u natječaju utvrde bilo kakve nepravilnosti koje utječu na ravnopravno sudjelovanje.

Diskvalificirani sudionici bit će obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji putem obavijesti kroz Facebook inbox.

ČLANAK 5: KAKO SUDJELOVATI

Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je na Facebook postu NK Osijeka (u komentar) objaviti vlastitu fotografiju o navijanju, na kreativan i originalan način.

Stručna komisija, sastavljena od tri igrača NK Osijek, među prijavljenim radovima koji su sukladni Pravilima Natječaja, odabrat će i nagraditi najbolje prema njihovom mišljenju.

Svaki pojedini sudionik Natječaja može prijaviti jedan rad.

Prijavljeni rad ne smije biti uvredljiv, niti neprikladan ili vulgaran sadržaj.

Sudionik može biti diskvalificiran iz daljnjeg natjecanja ako se ne pridržava pravila ovog Natječaja.

ČLANAK 6: PROGLAŠENJE DOBITNIKA

Imena dobitnika nagrade nakon svakog kruga Natječaja bit će objavljena najkasnije petog dana nakon završetka mjeseca u kojem je trajao Natječaj nagradnog natječaja.

Imena dobitnika nagrade bit će objavljena na Facebook stranici NK Osijek.

ČLANAK 7: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagrada: Dres NK Osijek.

ČLANAK 8: KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o načinu preuzimanja nagrade putem Facebooka.

Ako se dobitnici nagrada ne jave do 3. lipnja 2023. godine, nagrada će se uručiti prvom idućem natjecatelju prema odluci stručnog žirija.

Kod preuzimanja nagrade dobitnik je obvezan potvrditi svoj identitet osobnom iskaznicom i potpisati izjavu o njezinu primitku.

ČLANAK 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u Natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od Organizatora. Sudjelovanjem u ovom Natječaju sudionici prihvaćaju prava i obveze iz ovih Pravila.

ČLANAK 10: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom Natječaju sudionici prihvaćaju ova pravila te su suglasni da sudjelovanjem u Natječaju njihovo ime i slika mogu javno objaviti i bez naknade upotrebljavati od Organizatora u tiskanom, zvučnom, slikovnom i/ili video materijalu, a za marketinške potrebe Organizatora.

Sudjelovanjem u Natječaju sudionik daje svoju izričitu privolu Organizatoru da prikuplja, obrađuje i upotrebljava njegove osobne podatke (ime, prezime, datum i godinu rođenja, e-adresu, fotografiju, broj telefona) za potrebe provedbe natječaja.

ČLANAK 11: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze ni naknade izravno povezane s nagradama.

ČLANAK 12: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika Natječaja mjerodavan je Općinski sud u Osijeku.

ČLANAK 13: PRESTANAK OBVEZA

Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze priređivača Natječaja prema dobitniku.

ČLANAK 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Natječaj se može prekinuti samo u slučaju nastanka okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o eventualnom prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službene Facebook stranice NK Osijek: https://www.facebook.com/nkosijek/ i na web stranici NK Osijek: http://www.nk-osijek.hr/.

ČLANAK 15: IZMJENA PRAVILA

Organizator zadržava pravo dopune i izmjene pravila Natječaja, a o čemu će sudionici biti obaviješteni putem službene Facebook stranice NK Osijek: https://www.facebook.com/nkosijek/ i na web stranici NK Osijek: http://www.nk-osijek.hr/.

ČLANAK 16: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade malodobna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.

ČLANAK 17:NAPOMENA

Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom, Facebook ga ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete tvrtki NK Osijek s.d.d., a ne Facebooku. Napominjemo, Facebook je javni prostor i objava bilo kojeg sadržaja (uključujući i fotografije) može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba. Ukoliko sudionici natječaja objave kakav sadržaj/fotografije na našoj Web i Facebook stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te NK Osijek s.d.d. ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba. Također, smatrat ćemo ako su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Web i Facebook stranici (uključujući fotografije, poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom sudionici natječaja daju Organizatoru dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po tom osnovu pripadaju.

 

Osijek, 5. studenog 2021.

Organizator: NK Osijek s.d.d.