Na treninzima puno radimo na završnici, a ja se nadam da će u budućnosti biti još golova, rekao je Žaper.

Mihael Žaper “otključao” je još jednu utakmicu. Nakon pogotka kojim su Bijelo-plavi potvrdili trobod u Šibeniku pa i onog kojim je u posljednjoj domaćoj utakmici potpisao trijumf protiv Hrvatskog dragovoljca, naš je sjajni veznjak otvorio listu strijelaca protiv Istre 1961. Petar Bočkaj je ubacio, Žaper napao prvu stativu i postigao svoj već 15 pogodak u najdražem dresu.

Jako sam sretan zbog pogotka, volim biti strijelac jer to je ono za što se živi… Na treninzima puno radimo na završnici, a ja se nadam da će u budućnosti biti još golova, rekao je Žaper.

Odličan početak

Rani Žaperov pogodak uvelike je Bijelo-plavima olakšao dolazak do novih bodova i devete uzastopne utakmice bez poraza.

Odlično smo ušli u utakmicu, postigli rani pogodak… Malo pali prije poluvremena, ali skupili smo glave, dogovorili se da ćemo popraviti što nije bilo dobro. Tako je i bilo, postigli smo još dva pogotka i sve u svemu je bila dobra utakmica. U nastavku je bilo više agresije, Fiolić i Topčagić su postigli prvijence u Gradskom vrtu, drago mi je zbog njih jer im sigurno puno znače.

Zahvala navijačima

Žaper je posebno zahvalio navijačima čiji je huk s tribina bio ključan u nastavku. Navijači Bijelo-plavih još su jednom pokazali kako se bodri momčad, a baš nitko ne sumnja da će ih odlične igre Osijeka i sjajna pozicija na ljestvici u još većem broju privući na tribine.

Atmosfera je stvarno bila dobra, pogotovo u drugom poluvremenu. Navijači su nas digli, nadam se da će dolaziti u što većem broju, zaključio je Žaper.

Izjavu Mihaela pogledajte ovdje.