Juniori su pobijedili Bjelovar rezultatom 4:0, a kadeti slavili u Vinkovcima s 2:0.

Juniori Osijeka pobijedili su Bjelovar (4:0) u zaostaloj utakmici 10. kola i nakon domaćeg slavlja protiv Orijenta ostvarili drugi uzastopni trijumf. Igrači Ante Bekavca sve dvojbe oko pobjednika otklonili su već do odmora golovima Markovića i Conjara, a trijumf su u završnici potvrdili Verhas i Marković svojim drugim pogotkom. Nakon 10 kola juniori Bijelo-plavih imaju devet bodova i nalaze se na 13. mjestu.

Kadeti prošli Vinkovce

Kadeti Bijelo-plavih nastavili su pobjednički niz, na gostovanju u Vinkovcima pobijedili Cibaliju rezultatom 2:0 i ostvarili četvrti uzastopni trijumf. Bilo je izvjesno da igrače Vedrana Nikšića očekuje sve samo ne lagana utakmica, ali Mažar, Prekodravac i društvo još su jednom pokazali kvalitetu. Vodeći pogodak postigao je veznjak Sergej Levak, najmlađi iz početne postave Bijelo-plavih, u 29. minuti, dok je konačni rezultat postavio joker s klupe Antun Damjanović u 89. minuti.

Nakon 13. kola kadeti Osijeka vodeća su momčad u svom uzrastu s dva boda više od vršnjaka iz Dinama.

Pionirima bod

Pioniri Osijeka s gostovanja uz Bosut vratili su se s bodom nakon što je 70 minuta utakmice protiv Cibalije završilo bez golova. Prilika nije nedostajalo, ali mreže su ovaj put mirovale. Ipak, Bijelo-plavi Mateja Žitnjaka i dalje drže priključak s vrhom ljestvice budući da zaostaju tek dva boda za vodećim Dinamom.

Zanimljivo, niti jedna od tri generacije Bijelo-plavih koja se natječe u Prvoj HNL nije primila pogodak.