Ivan je u derbiju postigao već svoj četvrti pogodak u službenim nastupima otkako je stigao u Gradski vrt.

Opet je Ivan Fiolić bio strijelac za Osječane. Zabio je u Maksimiru i to mu je treći pogodak u prvenstvu otkako je stigao u redove našeg prvoligaša, a četvrti ukupno jer je strijelac bio i u nacionalnom Kupu. Pokazao je i u derbiju koliko je opasan kada mu se lopta pravovremeno odigra u prazan prostor, pa Livaković ništa nije mogao učiniti kada je Topčagić, kojega je prethodno proigrao Žaper, asistirao Ivanu za vodeći gol.

Naravno da smo znali gdje i kome dolazimo te kakva je Dinamo momčad. Pripremali smo se maksimalno, znali smo koje su naše šanse i to smo golom i iskoristili. Bili smo svjesni da će oni stiskati i vršiti veliki pritisak, ali smo isto tako bili svjesni toga što trebamo raditi. Trener nas je na sve pripremio, dobro smo se cijelo vrijeme držali, ali eto ipak smo, nažalost, dobili gol u zadnjih desetak minuta. Naravno da ostaje žal za ispuštenom pobjedom, no i bod je dobar, rekao je Fiolić.

I Osijek je imao svoje šanse

Svjesni su naši nogometaši da je Dinamo bio nadmoćan i da je imao vrlo veliki posjed, ali je ipak malo nedostajalo da Osijek slavi unatoč inicijativi i učestalim napadima domaćina.

Imali su onih svojih šansi i to velikih prilika, iako mogu reći da su i naše u drugom poluvremenu bile lijepe. Nažalost, nismo ih iskoristili i dogodilo nam se da nakon toga primimo pogodak. Nisam nezadovoljan niti u nekim negativnim mislima. Prvenstveno sam ponosan kako smo izgledali kao momčad i kako smo se borili za što bolji rezultat. Idemo se spremati za iduću utakmicu i nastaviti u istom ritmu. Znamo koje su naše kvalitete i držimo se trenerovih uputa. Rastemo iz dana u dan i nadam se da će sve skupa na kraju sezone završiti jednom lijepom pričom za nas, zaključio je Fiolić.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.