Naša će momčad u petak od 18 sati u Gradskom vrtu ugostiti zagrebačke „Lokose“.

Derbi je iza nas, uspješno smo prošli gostovanje kod prvaka i to ostavljamo iza sebe. Neka stručni stožer analizira što je bilo dobro, a što treba dorađivati u igri, dok je nama već u mislima predstojeća utakmica. U njoj će Bijelo-plavi, u petak od 18 sati, dočekati Lokomotivu u okviru 17. kola HT Prve hrvatske lige koja je vrlo kvalitetna i zanimljiva te je postala prava promocija domaćeg nogometa. I prošla je prvenstvena runda pokazala koliko su svi dvoboji neizvjesni i uzbudljivi, pa se nadamo da će i gledatelja ubuduće biti sve više na tribinama….

U Kranjčevićevoj je bilo do kraja uzbudljivo

S „Lokosima“ smo igrali u 8. kolu, kada je u Kranjčevićevoj bilo neriješeno 1:1. I taj je ogled pokazao svu nepredvidljivost i draž omiljenog nam sporta. Osijek je punih 70 minuta diktirao tempo, držao protivnika na njegovoj polovici, stezao obruč oko šesnaesterca, ali nije uspio zabiti. Gol je pao na suprotnoj strani doslovno iz prvog pokušaja domaćina i to nakon ubačaja lopte rukama u kazneni prostor, dakako u prekidu igre. Strijelac je bio Dabro, da bi pet minuta kasnije Osječani ostali bez Fiolića koji je zaradio drugi žuti karton. No, nastavila je naša momčad s pritiskom i s igračem manje te uporno tražila izjednačenje do kojega smo došli u trećoj minuti sudačke nadoknade. Tada se Topčagić odlično snašao u suparničkom šesnaestercu i donio nam bod.

Bjelica će imati još veći izbor

Sada ćemo sa Zagrepčanima igrati u Gradskom vrtu, znajući što nas čeka, ali i što nam donosi pobjeda koju silno želimo ostvariti. U odnosu na sastav kojega je Bjelica u subotu izveo u Maksimiru, spreman za nastup bi trebao biti Kleinheisler, što je svakako dodana vrijednost u sredini terena. Nitko nije dobio treći žuti karton, tako da će stručni stožer, kako se to obično kaže, imati slatke brige glede izbora početne jedanaestorice.