U preostale tri utakmice na domaćem terenu naša momčad treba i zaslužuje pravu potporu svojih simpatizera.

Ulazimo u završnicu jesenskog dijela sezone domaćeg prvoligaškog nogometa. Osijek će do odlaska na zimski odmor odigrati još tri utakmice na svom terenu: dvije prvenstvene s Lokomotivom i Šibenikom te dvoboj četvrtfinala nacionalnog Kupa protiv Slaven Belupa. Želimo iz svih tih ogleda izaći kao pobjednici, za što će se naša momčad morati svaki puta iznova potruditi na travnjaku. No, trebat će i navijačku podršku kako bi zadržala poziciju koju zauzima na prvenstvenoj ljestvici.

Plus je svaki novi navijač i gledatelj

Rezultatske ciljeve svakako je lakše ostvariti uz pravu potporu s tribina i stoga i ovom prigodom pozivamo sve naše navijače i simpatizere da u većem broju budu uz Bijelo-plave. Puno puta dosad smo isticali koliko je važno imati takav vjetar u leđa, naglašava to učestalo i trener Nenad Bjelica kao i svi njegovi izabranici. Svaki novi gledatelj u odnosu na prethodne domaće utakmice uvijek je dobro došao, a Osječani su neupitno svojim dosadašnjim učinkom zaslužili da ih se dođe podržati, bez obzira tko im stiže u goste. Doslovno svaka utakmica ima svoju natjecateljsku težinu i svaki je bod dragocjen u ostvarenju onoga što i momčad i navijači silno žele, u kontekstu mogućih dosega ove generacije osječkog prvoligaša.

Dodatne pogodnosti za dolazak na tribine

Lijepo je i ugodno predvoditi prvoligašku karavanu i s vrha ljestvice iščekivati nadolazeće susrete. Ogroman motiv za sve igrače i stručni stožer, a isto vrijedi i za one koji vole Klub i dolaze na stadion. I ove se sezone Osijek bori za sam vrh, u takvom je statusu mnogima postao „trn u oku“ što i ne čudi jer se nitko ne bavi onima koji nisu uspješni, posloženi i ambiciozni. I još nešto. U razdoblju od lipnja do sada prodano je više od 2.500 pretplatničkih ulaznica i kada bi, primjerice, barem 80 posto tih koji su kupili godišnje abonomane zauzelo svoja mjesta na Istoku i Zapadu – već bi sve izgledalo ljepše. NK Osijek je uspio dodatno sniziti cijenu testiranja na Covid-19 (sada je to 50 kuna u Ustanovi dr. Špiranović u četvrtak 25. studenog od 7 do 15 sati i petak 26. studenog od 7 do 17 sati), a imamo i vrlo povoljni zimski paket ulaznica, zasigurno prihvatljiv svim navijačima za preostala tri domaća ogleda. Iskoristite i te pogodnosti i budite uz momčad koja treba i baš zaslužuje čuti i osjetiti glasnice i dlanove svakog navijača. Idemo zajedno što bolje i uspješnije „izgurati“ finiš prvog dijela sezone i čekati nastavak u najboljem raspoloženju.