Osječki je kormilar mogao biti sasvim zadovoljan nakon dobre igre, osvojenih bodova i snažne navijačke podrške.

Pregršt je uzbuđenja bilo u ogledu Osijeka i Lokomotive koji je na kraju zasluženo pripao Bijelo-plavima. Iako je protivnik vrlo rano došao u vodstvo, Osječani su cijelo vrijeme pritiskali i vjerovali u preokret kojemu smo i svjedočili. Nakon što je Nejašmić krajem prvog poluvremena lijepim golom izjednačio, u samome finišu, odmah nakon poništenog eurogola Žapera (VAR provjerom je, navodno, utvrđeno da lopta nije cijelim svojim obujmom prešla liniju) zabio je spretni Daku. Pobjedu je u sudačkoj nadoknadi potvrdio Fiolić.

Slažem se da je bila vrlo zanimljiva utakmica, a da bi bilo tako trebate imati dva raspoložena suparnika na terenu. Lokomotiva je to bila, jako dobra i pokazali su zašto su uspjeli pobijediti i Dinama i Rijeku. Imaju jako puno dobrih igrača. Sigurno je da smo mi u prvom poluvremenu bili dosta bolji, iako nas je njihovo vodstvo iznenadilo. Početak drugog dijela je pripao Lokomotivi gdje su oni imali dvije-tri dobre prilike, ali eto – kraj utakmice je opet bio u našem znaku. Svi smo sretni što smo došli do vrijedna tri boda, rekao je Nenad Bjelica.

Odmah fokus ide na srijedu i Slaven Belupo

Prilika je bilo na obje strane, zaista se imalo što vidjeti u Gradskom vrtu jer je prikazani nogomet svakako bio na kvalitetnoj razini, kao i tempo od prve do posljednje miute.

Kulenović je pokazao da je odličan napadač, teško je bilo našim stoperima dobiti dvoboje s njim. Nakon isključenja njihovog igrača sve smo stavili na napad, prešli na 4-4-2 i tražili ubačaje da bismo iz jednog takvog zabili drugi gol.

Veselimo se osvojenim bodovima, nadamo se da će uspješna rezultatska serija nastaviti i u srijedu s Koprivničanima...

Sutra se već okrećemo Slaven Belupu i to nam je iznimno bitna utakmica u Kupu. Nadam se da će nas i navijači opet ovako bodriti i u srijedu kao večeras jer su bili sjajni od prve minute. Nosili su nas cijelo vrijeme i ovaj drugi ugurani gol je i njihovo djelo. Nadam im se u većem broju jer ući u polufinale Kupa i prezimiti u tom natjecanju je vrlo bitno za nas. Stoga je fokus samo na tu utakmicu. Ponovit ću da sam ponosan što mogu trenirati ove dečke. Svaki trening i svaku utakmicu odigraju najozbiljnije. Nakon slabijeg nastupa u Maksimiru odmah smo se vratili i odigrali odlično i čestitam svima na pobjedi.

Cijelu izjavu pogledajte ovdje.