Naš iskusni veznjak je obavio magnetsku rezonancu, a nadamo se kako će uskoro ponovno biti sa suigračima na treningu.

Naš iskusni veznjak Vedran Jugović i dalje ima problema s petom lijeve noge. Ozljeda je takva da igraču onemogućuje treniranje, pa je „Jugo“ i dalje samo u fitnessu. Ovoga četvrtka u pratnji klupskog fizioterapeuta Milana Markovića otišao je u Specijalnu bolnicu Sveta Katarina kako bi se napravila još jedna magnetska rezonanca, a sve u cilju ubrzane i uspješnije rehabilitacije.

Svaka je korisna informacija uvijek dobro došla. Činjenica je da sada već dosta dugo „vučem“ taj problem i nastojimo ga u potpunosti riješiti. Idući tjedan me očekuje još jedan pregled, prikupljaju se različita mišljenja s više strana, što je i normalno u takvim okolnostima. Nadam se da će se uskoro sve riješiti na najbolji način, rekao je Jugović.

Ozljeda zarađena još u rujnu

Povijest ove ozljede datira još iz rujna i utakmice sa Šibenikom na Šubićevcu. Nakon toga je Vedran stisnuo zube i trpio bolove, pa je igrao tijekom listopada i studenoga, vjerujući kako će mu stanje ipak biti bolje. Međutim, ipak je nakon toga morao biti izvan momčadi, nadajući se oporavku do ovih zimskih priprema. Proteklih je dana ipak radio samo s kondicijskim trenerima Karlom Reinholzem i Marinom Vučkom, no vjerujemo kako neće proći još puno vremena do Jugovićeva povratka u puni trening, a potom i u konkurenciju za najbolji sastav.