Ovaj 26-godišnji španjolski veznjak s Bijelo-plavima je potpisao ugovor do lipnja 2023. godine s opcijom za još dvije godine.

Diego Barri, 26-godišnji veznjak iz Španjolske novi je igrač NK Osijek. Punog imena Diego Hernández Barriuso, ugovor s Bijelo-plavima potpisao je do lipnja 2023. godine s opcijom produljenja za još dvije godine.

Dva nastupa u La Ligi

Barri je karijeru počeo u rodnoj Salamanci, a nakon prelaska u seniorski nogomet i nekoliko sezona u niželigaškim klubovima u lipnju 2017. godine potpisao je za Getafe. Tu je najprije igrao za drugu momčad prije nego je dočekao debi u La Ligi u kojoj je protiv Eibara i Las Palmasa upisao jedina dva nastupa. Uslijedio je odlazak u Albacete za kojeg je upisao 41 nastup prije potpisa za Badajoz u čijim je redovima, nakon posudbe u drugoj momčadi Celte Vigo, ove sezone upisao 19 nastupa u trećem razredu španjolskog nogometa.

Caro i Ndockyt

Barri je kroz najveći dio karijere igrao kao srednji ili zadnji vezni, a može upotpuniti i poziciju središnjeg braniča. Zanimljivo, Barri je kroz karijeru već igrao s dva igrača vezana uz NK Osijek. Jose Antonio Caro, koji će do kraja sezone igrati na posudbi u Murciji, bio mu je suigrač u Albaceteu, a Merveil Ndockyt u Getafeu.