Vjerujem da uz dobru navijačku potporu možemo doći do tri boda i da ćemo ovaj put razveseliti naše navijače, kaže Bjelica.

Nogometaši Osijeka u subotu 19. veljače od 17.05 sati gostuju kod Istre 1961 na stadionu Aldo Drosina gdje su u jesenskom dijelu doživjeli jedan od tri ovosezonska poraza. Na krilima pobjeda protiv Hrvatskog dragovoljca i Rijeke, Bijelo-plavi će u Puli tražiti nastavak uspješnog niza.

Ostvarena je lijepa, značajna i zaslužena pobjeda protiv Rijeke, točka na “i” ovog prijelaznog roka stavljena je dolaskom Kristijana Lovrića, ali nama je u cijelo vrijeme u glavi Istra 1961 i najbolja moguća priprema za tu utakmicu. Radi se o mladoj i poletnoj momčadi s dobrim trenerom koji se ne libi nadmetati. Već smo to iskusili u prvom dijelu sezone, pred nama je težak zadatak, ali motivirani smo, odlučni i vjerujem da ćemo na kraju utakmice slaviti, rekao je u najavi utakmice Nenad Bjelica, strateg Bijelo-plavih.

Iskoristiti prilike

Osijek je ove sezone ostvario dva potpuno različita rezultata protiv društva s Alda Drosine, na 2:0 u Puli nadovezala se domaća pobjeda od 3:0, ali baš nikoga to uvjerljivo slavlje neće zavarati.

Na domaćoj utakmici protiv Istre 1961, koju smo pobijedili 3:0, rezultat nije pokazao realno stanje isto kao što je i njihova pobjeda u Puli mogla biti izražena manjim rezultatom od onih 2:0, ali takav je nogomet, pobjeđuje onaj koji na najbolji mogući način iskoristi svoje prilike.

Povratak Jugovića i Grgića

Kada je riječ o igračkom kadru za utakmicu protiv Istre 1961 ne konkuriraju Ivan Fiolić i Kristijan Lovrić koji imaju tri žuta kartona, zbog bolesti je izvan stroja kapetan Mile Škorić, kao i Ante Erceg, Darko Nejašmić i Karlo Bartolec koji su u različitim fazama oporavka od ozljeda.

Mile Škorić se razbolio pa neće biti na raspolaganju, ali dobra je vijest što nam se vraća Vedran Jugović, u konkurenciji je i Alen Grgić… Na put vodimo 22 zdrava igrača i vjerujem da ćemo izabrati 11 pravih za utakmicu u Puli.

Bijelo-plavi će u Puli imati i impuls s tribina budući da su i navijači najavili dolazak u značajnom broju.