Pogotke su u prijateljskom odmjeravanju snaga postigli Fiolić (2) i Mance u drugom dijelu utakmice.

Kombinirana momčad Osijeka odigrala je kontrolnu utakmicu s trećeligašem iz Jurjevca i pobijedila s 3:2. Bralić je jedini zaprijetio u prvih 20-ak minuta i zamalo bio neprecizan. Na drugoj strani u šansi se našao Vrdoljak čiji je udarac u donji desni kut Malenica obranio. Topčagić je potom asistirao Petkoviću, ali je Pintarić ostao nesavladan. U 32. minuti Barri odlično proigrava Topčagića koji izlazi ispred gostujućeg vratara i šalje loptu pokraj lijeve vratnice. Petković je ubrzo nakon toga uspio atraktivno matirati istrčalog Pintarića, međutim, tom je pogotku prethodilo zaleđe stoga i nije priznat.

Dobra suradnja Fiolića i Mancea

U drugom dijelu prvu je opasnost kreirao Ndockyt, ali bez završnog udarca ili točne asistencije. I onda su Osječani poveli u 54. minuti. Mance je idealno uposlio Fiolića koji je miran ispred Grginova i lijevom nogom pogađa za 1:0.  Imao je Ndockyt još jedan bijeg po desnoj strani, no nije pogodio okvir vratiju. Nedovoljno precizan bio je i Leovac koji je pucao nakon lijepe akcije Mancea i Hiroša. I onda smo u 78. minuti vidjeli i drugi pogodak. Sada je Fiolić uzvratio asistenciju Manceu koji je smiren i precizan u završnici. Lijep pogodak za Jurjevčane postigao je Moises, pogodivši neobranjivo desni gornji kut za 2:1.I onda je, u 86. minuti, trećeligaš došao do izjednačenja.

Dva gola u zadnjim minutama

Prvo je Moises silovito „odapeo“, a Malenica sjajno obranio, no lopta se odbila do Ulma koji je uspio zabiti. Idealnu priliku za Bijelo-plave imao je Hiroš koji je iz blizine pogodio vratnicu. Ipak, u 90. minuti na ubačaj Leovca s lijevog krila odlično je reagirao Fiolić i ponovno se upisao u strijelce. Za Osijek su igrali: Malenica, Grgić, Bralić, Cheberko (od 46. Škorić), Leovac, Barri, Jugović, Brlek (od 46. Fiolić), Hiroš, Petković (od 46. Ndockyt) i Topčagić (od 46. Mance).