Juniori su remizirali s Lokomotivom, a kadeti i pioniri ostvarili pobjedu i remi protiv Sesveta.

Juniori, kadeti i pioniri Osijeka vratili su se s pet bodova u džepu s gostovanja u Zagrebu. Juniori su remizirali (1:1) s Lokomotivom, a kadeti (1:0) i pioniri (0:0) ostvarili pobjedu i remi protiv Sesveta.

Bjelivuk za bod

Juniori Ante Bekavca su u čvrstoj utakmici, pravoj prvenstvenoj, zakočili Lokomotivu i malo je odvojili od borbe za dvije vodeće pozicije. Bijelo-plavi su odigrali pravu utakmicu i pogotkom Ivana Bjelivuka zasluženo osvojili bod.

Kadeti drže korak

Vrijedne bodove na gostovanju kod Sesveta osvojili su i kadeti Vedrana Nikšića koji su se na neki način osvetili domaćinu za bodove koje im je otkinuo u prvom kolu u Gradskom vrtu. Junak pobjede naših kadeta bio je Marin Prekodravac koji je u 56. minuti pogodio za tri boda. Kadeti su nastavili svoj uvjerljivi marš u svom uzrastu i s 14 pobjeda i tri remija i dalje su jedina neporažena momčad lige.

Fortuna “prevarila” pionire

Pionirska momčad Mateja Žitnjaka osvojila je samo bod protiv Sesveta u utakmici u kojoj je sreća potpuno okrenula leđa mladim Bijelo-plavima. Jer gađali su grede i vratnice, stvarali i promašivali prilike kao na traci, ali nisu uspjeli matirati sretnog i spretnog domaćina. Ipak, valja naglasiti da je ovo šesta uzastopna utakmica bez poraza naših pionira.