Bijelo-plavi su u borbi za finale poraženi od vršnjaka iz Dinama na Maksimiru rezultati 2:1.

Juniori Osijeka poraženi su od Dinama rezultatom 2:1 u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa. Nakon trijumfa protiv Istre 1961 koji im je u četvrtzavršnici donio finale prije finala, igrači Ante Bekavca protiv vodeće juniorske momčadi u Hrvatskoj odigrali su natjecateljsku utakmicu koja se prelomila u posljednjih 30-ak minuta.

Vratnica Bakovića

A kao što je otišla na stranu domaćina, vrlo lako je mogla i na onu Bijelo-plavih. U 55. minuti domaći vratar zakomplicirao je jednu naoko bezopasnu situaciju i dodao loptu u noge Bakoviću koji je s ruba kaznenog prostora pogodio vratnicu. Kazna na drugoj strani uslijedila je pet minuta kasnije kada je Alexander glavom odbio loptu koja je otišla ravno na noge Lukaniću koji je pogodio za 1:0.

Domaće vodstvo povećao je Sučić u 73. minuti kada je bio najspretniji u gužvi nakon slobodnog udarca i još jednom matirao nemoćnog Kolića 2:0.

Mikolčić probudio nadu

Nadu za Bijelo-plave probudio je Mikolčić u 77. minuti. Omerović je izveo slobodni udarac s desne strane, obrana Modrih propustila izbaciti loptu, a Mikočić iskosa s pet, šest metara “probio” domaćeg vratara za 2:1. Kraj utakmice naši su juniori dočekali s deset igrača nakon što je Cvijanović dobio drugi žuti karton.