U finalu memorijala Bijelo-plavi su poraženi od Lokomotive koja je bila sretnija i spretnija prilikom izvođenja jedanaesteraca.

Pioniri Osijeka, igrači rođeni 2008. godine i mlađi, osvojili su drugo mjesto na 18. međunarodnom turniru “Vukovarskih branitelja” domaćn kojemu su proteklog vikenda bili Vukovar, Bogdanovci i Borovo Naselje. U utakmici za titulu Bijelo-plavi su poraženi od Lokomotive koja je nakon regularnog dijela (1:1, Jaman) bila sretnija i spretnija u izvođenju jedanaesteraca i pobijedila 5:4.

Grahovac najbolji vratar

Pioniri Osijeka, koje je vodio trener Toni Kaćunić, u razigravanju kroz skupine bili su bolji od Slaven Belupa 3:0 (Papac, Ježić, Gagulić), Selekcije Austrije i Švicarske 6:0 (Papac, Gagulić, Krstić, Košir, Perković, Korman) i Gorice 3:0 (Košir, Jaman, Slavka). U polufinalnom ogledu Bijelo-plavi su bili bolji od Dinama kojeg su pobijedili boljim izvođenjem jedanaesteraca (5:4) nakon što je u regularnom dijelu bilo 1:1 (Gagulić).

Pioniri Osijeka u svojim su redovima imali i najboljeg vratara turnira što je nagrada koja je pripala Mateju Grahovcu.

Za Osijek su nastupili: Matej Grahovac, Marino Perković, Luka Mikić, Borna Mrkonjić, Davor Bertić, Ivano Kolarević, Arsen Čočaj, Matej Gagulić, Luka Krstić, Jona Ježić, Vito Papav, Niko Ivanković, Matej Miličić, Luka Ižaković, Niko Košir, Mile Jurjević, David Kalem, Gabrijel Glavaš, Dražen Jaman, Ivano Slavka, Luka Posavec, Nemanja Kolarević, Mateo Sabo i Ivan Korman.

Foto: Slobodan Kadić TCN/PIXSELL