Naši mladi nogometaši svojim su vršnjacima darovali dres Osijeka njihovog sunarodnjaka Yevgena Cheberka s autogramom i porukom podrške u teškim trenucima koje proživljavaju.

Mladi nogometaši Osijeka (igrači rođeni 2005. i 2006. godine) gostovali su u srijedu u mađarskom Felcsutu gdje su odigrali dvije prijateljske utakmice protiv vršnjaka kijevskog Dinama. Nogometaši jednog od najvećih ukrajinskih klubova zbog ratnih zbivanja u svojoj domovini borave u Mađarskoj i treniraju u kampu Puškaš Akademije, a kako njihovo nogometno odrastanje ne bi patilo dok su im prekinuta sva natjecanja igraju prijateljske utakmice protiv kvalitetnih klubova iz regije.

Pobjeda i poraz

NK Osijek, kao jedan od nositelja kvalitete ove regije, rado se odazvao pozivu na odigravanje prijateljske utakmice. Nije nedostajalo ni natjecateljskog naboja, treneri Vedran Nikšić i Nikša Petrović dobili su dvije kvalitetne provjere za svoje igrače u kojima je, treba notirati iako je rezultat bio u drugom planu, uzrast do 16 godina poražen 2:1, dok je U-17 selekcija slavila rezultatom 6:4.

Čeberkova poruka podrške

Naši mladi nogometaši svojim su vršnjacima darovali dres Osijeka njihovog sunarodnjaka Yevgena Cheberka s autogramom i porukom podrške u teškim trenucima koje proživljavaju, a NK Osijek je za ovu priliku pripremio i posebne personalizirane kapetanske zastavice koje su naši mladi nogometaši razmijenili sa svojim ukrajinskim vršnjacima. Iako je veći dio obje utakmice odigran po jakoj kiši sve je proteklo u fer i korektnom ozračju te završilo uz zagrljaj i stisak ruke.