U nedjelju će Bijelo-plavi odigrati posljednji susret ove sezone na svom terenu, a na oproštaju od navijača želimo pobjedu.

Nismo više u utrci za titulu, ali nismo ni bez motiva u samom finišu sezone. Treba odgovorno odigrati posljednje dvije utakmice jer smo ušli u loše razdoblje, nekako u najgore vrijeme, a iz toga se nekako treba „izvaditi“ i popraviti dojam u preostalih 180 minuta. Stoga i posljednji domaći ogled s Lokomotivom ima svoju težinu, bez obzira što nam bodovi neće biti presudni u kontekstu borbe za najviši plasman koju smo završili u prošlom kolu. No, nije i ne može biti isto hoćemo li na kraju biti drugi, treći ili četvrti. Doduše, teško ćemo, realno, dosegnuti drugo mjesto i ponoviti prošlu godinu, ali barem možemo i trebamo zadržati sadašnju poziciju.

S Lokosima je uvijek nadigravanje

U goste nam dolazi uvijek poletna i rasterećena Lokomotiva s kojom svaka utakmica donosi nadigravanje jer im je takav i stil igre. Ima u njihovim redovima dosta kvalitetnih pojedinaca, a i kao momčad su svima neugodan takmac. Ne treba tomu ništa posebno nadodati u najavi ovoga susreta koji je na rasporedu u nedjelju s početkom u 17 sati, dakako u Gradskom vrtu. Na oproštaju od vjernih navijača zadaća je svakog pojedinca pružiti maksimum. Stručni stožer će odlučiti tko će dobiti povjerenje i mjesto u početnoj jedanaestorici, zasigurno i na osnovu onoga što će svaki pojedinac ovoga tjedna pokazati i odraditi na treninzima.