Znali smo da pobjedom ne možemo ni gore ni dole, ali igramo zbog nas, zbog Grada, zbog publike, kaže Bartolec.

Karlo Bartolec partijom koju je pružio u pobjedi protiv Lokomotive (1:0) pokazao je koliko je nedostajao Bijelo-plavima u proljetnom dijelu sezone. Priča je već svima poznata, ozljeda stopala nakon povratka s priprema u Poreču udaljila ga je od travnjaka, naporno je radio da se vrati i sada pokazao da će bez sumnje biti jaki adut naše momčadi.

Hvala publici na predivnoj podršci. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Imali smo u prvom poluvremenu prilika koje nismo realizirali, u drugom smo zadržali nulu i pobjedom se opraštamo od Gradskog vrta za ovu sezonu, rekao je Karlo Bartolec koji je pred našu klupsku kameru stao u posebnom društvu jednogodišnje kćeri Rite.

Igramo za sebe

Utakmica je bila lišena rezultatskog imperativa, ali bilo je važno pobijediti na oproštaju od svojih navijača.

Znali smo da pobjedom ne možemo ni gore ni dole, ali igramo zbog nas, zbog Grada, zbog publike. Igramo do kraja, borimo se za ovaj Klub i idemo u Veliku Goricu prvenstvo završiti pobjedom.

Sačuvali prednost

Osijek je imao puno prilika, čak 18 udaraca prema golu, na kraju je jedan bio dovoljan za pobjedu.

Šteta što nismo postigli drugi pa treći pogodak jer smo u drugom poluvremenu ušli u malu nervozu. Lokomotiva je pritisnula, bacila sve na napad, a mi se dobro branili i sačuvali prednost.

Hvala na podršci

Nije Bartolec propustio zahvaliti navijačima.

Kroz cijelu sezonu su fantastični, hvala im na tome, a mislim da smo podršku i opravdali. Borili smo se do kraja, liga je kvalitetna i jaka, a ja mislim da smo opravdali njihovo povjerenje i da smo zasluženo u vrhu hrvatskog nogometa, zaključio je Karlo Bartolec.