Naš je kapetan spomenuo određene slabosti iz prvog dijela koje su izbjegnute u nastavku utakmice. 

Igrači Osijeka odmah su krenuli na odmor nakon utakmice u Velikoj Gorici. I na samom kraju sezone željeli su pobjedu, no nisu uspjeli doći do sva tri boda, iako nisu ni izgubili (1:1).

Stvarno nije bilo lako krenuti u utakmici po velikoj sparini, neki misle da je to samo tako, ali baš i nije. Nije to nikakav alibi jer su iste uvjete imali i domaćini, a oni su u prvom poluvremenu bili agresivniji i brži, te su zasluženo vodili. U drugom dijelu smo podigli razinu agresivnosti, stajali smo bliže suparničkim igračima, zabili smo gol za izjednačenje i u toj našoj dominaciji imali još neke situacije koje smo mogli bolje iskoristiti. Kada smo dobili crveni karton, nije više bilo jednostavno posve preokrenuti rezultat, rekao je Nenad Bjelica.

Stajali daleko od protivnika

Jovičić je postigao sjajan pogodak iz daljine kojim je Gorica došla u vodstvo, dok su se Osječani ponovno mučili s realizacijom.

Nismo izašli u blok, stajali smo daleko od kapetana domaćin pri tom zaista odličnom udarcu i to je bila karakteristika naše igre u tom razdoblju utakmice. Na to nam je i šef ukazao tijekom odmora iako smo i sami bili svjesni u čemu smo najviše griješili. Kasnije smo podigli ritam, bili smo žustriji, pa smo mogli i ranije do izjednačenja. Mislim da je realan neriješen rezultat.

Do samog finiša je bilo vrlo dobro

Kada se podvuče crta ispod učinka ove sezone, kapetan Bijelo-plavih ističe da je ona bila većim dijelom vrlo dobra.

Zadovoljan sam sve do posljednjih pet kola. Svi smo „ginuli“ da bismo dosegnuli najveći uspjeh, zahvala ide i navijačima koji su nas vjerno pratili. Nešto nas je sputalo u samom finišu, možda smo se raspali pod pritiskom, ali smo ipak odigrali dobru sezonu. Žao mi je i zbog moje ozljede, uvijek želim pomoći momčadi, no Bralić i Cheberko koji su uskakali imali su odličnih utakmica, treba i njih pohvaliti. Idemo se odmoriti i potom napuniti baterije za novu sezonu.