Pioniri su porazom od Hajduka bitno umanjili izglede za osvajanje naslova prvaka.

Juniori Osijeka ostvarili su uvjerljivu pobjedu (6:2) u domaćem ogledu protiv Sesveta, dok su pioniri i kadeti poraženi (0:4, 1:6) od Hajduka u Splitu. Posebno bolan bio je poraz pionira koji više ne odlučuju sami o svojoj sudbini u utrci za naslovom prvaka.

Odluka do odmora

U utakmici pionira upitnici oko pobjede domaćina (0:4) bili su gotovi nakon 26. minuta, Luka Vušković je postigao tri pogotka i srušio ambicije Bijelo-plavih da pobjedom, koja bi vjerojatno značila naslov prvaka, dočekaju finale kupa u srijedu. Uoči posljednjeg kola pioniri Osijeka su pali na treće mjesto s bodom manje od vodećeg Dinama i istim brojem bodova kao drugoplasirani Hajduk koji ima bolju gol razliku.

Promašeni jedanaesterac

Uvjerljiv poraz stigao je i kadete (1:6) u utakmici koja je, kada se činila definitivno izgubljena, na trenutak zamirisala na iznenađenje. Nakon što je domaćin s tri pogotka u završnici prvog poluvremena otišao na odmor s 3:0, Bijelo-plavi su se vratili pogotkom Dominika Babića u 47. minuti, pa u 55. imali jedanaesterac za potpuni povratak u utakmicu. Nisu ga realizirali i Hajduk je s nova tri pogotka skrojio uvjerljivu pobjedu. Uoči posljednjeg kola Bijelo-plavi su na drugom mjestu sa šest bodova manje od vodećeg Dinama i 12 bodova više od Hajduka.

Hat-trick Markovića

Juniori Osijeka pobijedili su Sesvete (6:2) i u završnici prvenstva ostvarili još jednu uvjerljivu pobjedu. Posebno raspoložen bio je trostruki strijelac Leon Marković koji je sada treći strijelac prvenstva, dva je dodao Nail Omerović a jedan Ivan Bjelivuk. Dva kola prije kraja juniori Osijeka nalaze se na devetom mjestu, a do kraja prvenstva igraju protiv Dugopolja i Intera.