Za Osijek je upisao 33 nastupa, postigao pet pogodaka i dodao dvije asistencije, ali baš nitko ne dvoji da bi njegove brojke bile kudikamo bolje da ga teška ozljeda nije udaljila s travnjaka čak devet mjeseci.

Ante Erceg, 32-godišnji ofenzivac koji je posljednje dvije sezone kao posuđeni igrač danskog Brondbyja proveo na posudbi u Osijeku, karijeru će nastaviti u mađarskom prvoligašu Debrecenu. Anti je istekom sezone završila posudba među Bijelo-plavima, a također i ugovor s Brondbyjem pa je kao slobodan igrač odabrao klub u kojem će nastaviti karijeru.

Stvarno sam se osjećao odlično tijekom dvije sezone u Gradskom vrtu, zahvalan sam što sam imao priliku biti dio momčadi koja je prošle sezone ostvarila najbolji ligaški rezultat u svojoj povijesti. Posebno hvala svim navijačima s kojima sam od prvog trenutka dobro kliknuo i osjetio njihovo povjerenje. Osijek ću sigurno pamtiti po lijepim stvarima, a u Debrecenu želim oživjeti karijeru i vratiti se na razinu na kojoj sam bio. Osijeku i svim ljudima u klubu želim sve najbolje i puno sreće u svim izazovima koji nam slijede, poručio je Erceg.

Ozljeda spriječila bolji učinak

Za Osijek je upisao 33 nastupa, postigao pet pogodaka i dodao dvije asistencije, ali baš nitko ne dvoji da bi njegove brojke bile kudikamo bolje da ga teška ozljeda nije udaljila s travnjaka čak devet mjeseci. Nesretna ozljeda koljena, koju je krajem prošle sezone zadobio na treningu, dugo ga je udaljila od travnjaka, ali neupitna želja za povratkom i maksimalna posvećenost terapijama i rehabilitaciji omogućili su mu da se vrati. Najprije kroz nastupe za drugu momčad, a onda i kroz minutažu koju je u završnici sezone dobio u prvoj momčadi. Uz zahvalu na svemu što je pružio u bijelo-plavom dresu želimo mu puno sreće u nastavku karijere.