U lipanjskom kvalifikacijskom ciklusu Kleinheislera i Mađarsku očekuju još ogledi protiv Italije (7.6.), Njemačke (11.6.) i Engleske (14.6.).

Laszlo Kleinheisler, veznjak Bijelo-plavih, nastupio je u pobjedi (1:0) koju je reprezentacija Mađarske ostvarila u 1. kolu Lige nacija u kojem je bila domaćin Engleskoj. Jednini pogodak na utakmici bio je djelo Dominika Szoboszlaija u 66. minuti iz kaznenog udarca.

Kleinheisler je na travnjaku proveo posljednjih 20-ak minuta utakmice kada je ušao kao zamjena za Sallaija i upisao 43. nastup za reprezentaciju u kojima je postigao tri pogotka.

U lipanjskom kvalifikacijskom ciklusu Kleinheislera i Mađarsku očekuju još ogledi protiv Italije (7.6.), Njemačke (11.6.) i Mađarske (14.6.).

Ivušiću 90 minuta

U prvom kolu Lige nacija minutažu je upisao i Ivica Ivušić koji je na Gradskom vrtu odigrao 90 minuta u porazu (0:3) Hrvatske od Austrije. Ivušiću je ovo bio četvrti nastup za reprezentaciju. 

U ovom ciklusu Lige nacija reprezentaciju Hrvatske očekuju još dva ogleda protiv Francuske (6.6. i 13.6.) te jedan protiv Danske (10.6.).