U prvih godinu dana kao igrač Osijeka upisao je 33 nastupa uz po dva pogotka i asistencije.

Amer Hiroš danas slavi 26. rođendan, tri dana uoči početka sezone u kojoj se očekuje njegova potpuna igračka potvrda. Jer ono što je na trenutke naslutio u prošloj sezoni bilo je itekako zanimljivo, u Gradski vrt došao je s najboljim preporukama i svi smo nestrpljivo čekali njegove prve nastupe. Kada je uhvatio kontinuitet u jesenskom dijelu sezone pokazao je itekako zanimljiv igrač koji je u kadru Nenada Bjelice skupio ukupno 33 nastupa uz po dva pogotka i dvije asistencije.

Dijete željezničara

U Osijek je stigao iz FK Mladost Kakanj s epitetom jednog od najboljih igrača Bosne i Hercegovine, ugovor je potpisao do 2024. godine, a osim kao krilni napadač igrao je i u veznom redu. Nogometno je odrastao u Željezničaru, no kao igrač Mladosti dočekao je svoje najbolje trenutke.

Kao Bakir i Almir

Uz najljepše rođendanske želje, svi u Gradskom vrtu se toplo nadamo da će Amer nastaviti razvijati svoje igračke kvalitete i pružiti igre na tragu nekih igrača poput Bakira Beširevića ili Almira Turkovića koji su stigli iz susjedne države i ostavili dubok trag u dresu Osijeka. Hire, sretan ti rođendan!