Tijekom pripremnog perioda Bijelo-plavi će odigrati trening utakmice protiv Slaven Belupa, ATSV Wolfsberg, Austrije Klagenfurt, Universitatee Cluj, Poleta SMnM i Krupe.

Prvom prozivkom u novoj sezoni i već uobičajenim testiranjima na početku priprema, nogometaši Osijeka ući će danas u period u kojem je fokus na pripremi za novu sezonu. Uvodni dio zakazan je u Gradskom vrtu, Bijelo-plavi će od ponedjeljka 13. do subote 18. lipnja, kada je zakazana prva provjera protiv Slaven Belupa (subota, 11 sati), trenirati uglavnom dva puta dnevno i prema programu kojeg su pripremili Nenad Bjelica i njegov stožer postavljati bazu za onaj središnji dio u Svetom Martinu na Muri. Igrački kadar kompletirat će se u hodu, a u odnosu na momčad koja je završila prošlu sezonu izvjesno je tek da neće biti Ante Ercega kojem je završila posudba.

Ukupno šest provjera

Tijekom 12-dnevnog izbivanja iz Grada na Dravi, Bijelo-plavi će odigrati četiri pripremne utakmice i to protiv ATSV Wolfsberga i Austrije Klagenfurt u Austriji, Universitatee Cluj u Sloveniji i Poleta iz Svetog Martina na Muri u trening bazi. Generalna provjera uoči početka nove sezone bit će 9. srpnja protiv FK Krupa u Gradskom vrtu.