Pored dva zlata, Maruan El-Ayedi (U-9) i Mateo Sabo (U-13) proglašeni su najboljim igračima, a Josip Primorac (U-9) i Jakov Dedić (U-13) najboljim vratarem odnosno najboljim strijelcem turnira.

Mladi uzrasti NK Osijek, kategorije U-9 (2013. godište) i U-13 (2009. godište) osvojile su prva mjesta na međunarodnom turniru Dream Cup kojem je proteklog vikenda domaćin bio Poreč.

Mladi Bijelo-plavi ostavili su odličan dojam na travnjaku i izvan njega, a u kategoriji U-9 posebno su se koncentriranim pokazali u raspucavanju s bijele točke. Nakon što su prošli skupinu, u ruletu s bijele točke bili su uspješniji u četvrtfinalu protiv Jadrana iz Poreča, u polufinalu protiv Istre 1961 i u finalu protiv Rijeke. Momčadi Andreja Burila pripala su i dva pojedinačna priznanja, Maruan El-Ayedi proglašen je najboljim igračem, a Josip Primorac najboljim vratarem turnira.

U kategoriji U-13 Bijelo-plavi su također prošli skupinu pa u četvrtfinalnom ogledu pobijedili Rijeku, u polufinalu Varaždin, a onda u finalu bili uspješniji od slovenskog Aluminija. I momčad Tihomira Rudeža imala je dva individualna priznanja, Mateo Sabo proglašen je najboljim igračem, a Jakov Dedić najboljim strijelcem turnira.

NK Osijek je na Dream Cupu nastupio i s kategorijom U-11 (grači rođeni 2011. godine) koja je u ukupnom poretku osvojila 10. mjesto.