Mirlind je i proljetnu polusezonu proveo u redovima slovenskog prvoligaša, a vidjet ćemo koliko će ostati u Murskoj Soboti.

Već po dolasku u Sveti Martin na Muri, gdje će Osječani odraditi ovoljetne pripreme, jedan je igrač brzo promijenio ambijent. Iako je s Bijelo-plavima doputovao u Međimurje, Mirlind Daku neće nastaviti treninge sa svojim suigračima, nego će ponovno na posudbu. I ovaj puta odlazi u redove slovenskog prvoligaša Mure u kojoj je odradio i proljetnu polusezonu. Slovenci su bili zadovoljni njegovim učinkom i željeli su ga zadržati u svojim redovima, makar i ovaj puta na ustupanju, što je u Gradskom vrtu prihvaćeno.

Bohar blizu transfera u Zaglebie

Stoga Daku nije ni raspremio stvari u hotelu Terme Sveti Martin, nego je nakon ručka produžio za Mursku Sobotu, s druge strane državne granice. Posudba je dogovorena do ljeta 2023., uz opciju da ga Osječani vrate u svoju redove do kraja kolovoza ili pak na kraju ove kalendarske godine. Mirlindu također odgovara ova opcija jer želi što više i standardnije igrati, a pri odlasku je poručio da će nastupima u Muri nastojati dokazati da bi se na njega u bliskoj budućnosti najozbiljnije moglo računati i u osječkom sastavu. Kada je, pak, riječ o Damjanu Boharu, blizu je realizacije njegov transfer u Zaglebie (Poljska) iz kojega je i pristupio Osijeku.