U 71. minuti Adrian Leon Barišić je odličnom dugom loptom pronašao Luku Zebeca, njegov pokušaj ubačaja odsjeo je na ruci jednog od rumunjskih braniča što je Lovriću dalo priliku za prvi pogodak na pripremama

Pogotkom Kristijana Lovrića iz kaznenog udarca naši su nogometaši ostvarili četvrtu pobjedu tijekom pripremnog dijela. Nakon Slaven Belupa, ATSV Wolfsberga i Austrije Klagenfurt, Bijelo-plavi su u Beltincima bili uspješniji od rumunjskog prvoligaša Universitatea Cluj.

U 71. minuti Adrian Leon Barišić je odličnom dugom loptom pronašao Luku Zebeca, njegov pokušaj ubačaja odsjeo je na ruci jednog od rumunjskih braniča što je Lovriću dalo priliku za prvi pogodak na pripremama. Sigurna realizacija po sredini gola pokazala se dovoljnom za trijumf u utakmici koju su zbog visoke temperature obilježili teški uvjeti za igru.

Bijelo-plavi su bili nešto konkretniji iako su se i Ivica Ivušić i Marko Barešić istaknuli s nekoliko odličnih intervencija, baš kao i vratar Universitatee koji je u završnici prvog poluvremena sjajno reagirao na pokušaje Lovrića (44’) i Lončara (45’). Prethodno su obećavajuće situacije imali Caktaš (21’) i Mierez (26’), pa onda naš Argentinac i u nastavu (50’), ali rezultat se nije mijenjao.

Za Osijek su nastupili Ivušić (od 64’ Barešić), Bartolec (od 64’ Miloš), Škorić (od 64’ Barišić), Lončar (od 64’ Cvijanović), Leovac (od 64’ Zebec), Brlek (od 64’ Bakić), Nejašmić, Lovrić, Caktaš (od 64’ Hiroš), Gržan (od 64’ Janjić), Mierez (od 64’ Topčagić).