Nakon njihovog pogotka se uvukla nervoza u naše redove, nismo više mogli spojiti dva dodavanja, kaže Bjelica.

Tužna i razočaravajuća europska večer ostala je za Bijelo-plave nakon pobjede Kyzylzhara i oproštaja Osijeka od Europe.

Momčad nije bila na nivou, ni pet posto onoga kakvi su bili navijači koji su nas bodrili do 90. minute, mi im nismo ništa vratili na travnjaku. Prvo poluvrijeme je bilo solidno, s nekoliko dobrih udaraca dok suparniku nismo ništa dali. Nakon njihovog pogotka se uvukla nervoza u naše redove, nismo više mogli spojiti dva dodavanja, na kraju smo sve riskirali, ali nismo uspjeli doći do pogotka koji bi nas odveo u produžetke, kaže Nenad Bjelica.

Pogubili se na terenu

Strateg Bijelo-plavih nije želio tražiti alibije već je podvukao da je, kada se utakmica lomila, momčad izgubila organizaciju za što je preuzeo odgovornost.

U čemu je bio problem? Teško je to reći, možemo mi tražiti stotinu alibija, ali nema alibija za ovakav poraz. Ja preuzimam svu odgovornost za njega, momčad mi jednostavno nije dobro izgledala, pogotovo u drugom poluvremenu. Nakon pogotka suparnika pogubili smo se na terenu, nismo više imali nikakvu organizaciju ni prema naprijed, ni prema nazad. Kada dođe do toga najodgovorniji je trener, rekao je Bjelica.