Strijelci za Bijelo-plave bili su Mierez (2), Caktaš (3), Janjić i Miloš, a posebno se s čak četiri asistencije istaknuo Fućak.

Nogometaši Osijeka ostvarili su uvjerljivu pobjedu (7:0) u trening utakmici protiv Đakovo Croatije. Bijelo-plavi su maksimalno ozbiljno shvatili pripremni ogled protiv đakovačkog trećeligaša (četvrti rang natjecanja) i s dodatnim impulsom samopouzdanja čekaju ogled protiv Varaždina u nedjelju (Gradski vrt, 18.55 sati).

Mierez u svom stilu

Nakon nekoliko solidnih poluprilika Osijek je poveo u 26. minuti kada je Grgić ubacio s desne strane, a Mierez glavom, u svom stilu, pogodio za 1:0. U 43. minuti Mierez je postigao svoj drugi pogodak nakon što je Gržan odradio veći dio posla prodorom s lijeve strane i povratnom loptom poslije koje je Argentincu ostao lakši dio posla za 2:0.

Osovina Fućak - Caktaš

U drugom poluvremenu priliku su dobili svi igrači, 90 minuta odigrali su tek Barešić i Barri, a u prvo ime se prometnuo Fućak s četiri asistencije. U 54. minuti Caktaš je počeo akciju, odigrao za Jurčevića, ovaj proslijedio loptu Fućku čiji je precizni ubačaj pratio Caktaš i pogodio za 3:0. U 58. minuti Fućak je udarcem s lijeve strane pogodio gredu (kao i u 89. minuti), a minutu kasnije još jednom naciljao Caktaša koji je utrčao na drugu vratnicu i glavom pogodio za 4:0.

Zabio i Miloš

Repriza te akcije dogodila se u 65. minuti kada je za 5:0 na asistenciju Fućka pogodio Janjić, a onda u 70. minuti Fućak četvrtom asistencijom namjestio treći pogodak Caktašu za 6:0. U 85. minuti Caktaš je znalački u prostor proigrao Miloša koji se ubacio s desne strane i pogodio suprotni kut za 7:0. Bilo je u završnici još prilika, imali su Bijelo-plavi prilika nakon ubačaja Fućka i Miloša, ali rezultat se nije mijenjao.

Za Osijek su igrali: Barešić, Bartolec (od 46’ Miloš), Jugović (od 46’ Brlek), Barri, Beljo (od 46’ Caktaš), Hiroš (od 46’ Fućak), Mierez (od 46’ Topčagić), Gržan (od 46’ Janjić), Bakić (od 46’ Škorić), Bralić (od 46’ Barišić), Grgić (od 46’ Jurčević).