U dresu Bijelo-plavih do sada je upisao 117 nastupa, dodao 17 golova i 11 asistencija, a cijeli kolektiv NK Osijek želi mu još puno nastupa i golova u najdražem dresu.

Naš vrijedni veznjak, nerijetko i strijelac, Mihael Žaper danas slavi 24. rođendan budući da je rođen 11. kolovoza 1998. godine. Kao i velika većina donjogradske djece prve nogometne korake napravio je u Olimpiji u čijem je dresu brzo pokazao svoj potencijal u velikoj mjeri zahvaljujući i činjenici da je sate i sate provodio na igralištu s loptom među nogama. Poziv iz Gradskog vrta bilo je nešto o čemu je sanjao, a igranje za Bijelo-plave, kroz sve uzraste, postalo je java prije više od 11 godina.

Malonogometni potezi

Posebna strast mu je i futsal kojeg je stavio po strani zbog profesionalne karijere, ali malonogometni potezi, posebno u suparničkom kaznenom prostoru omogućili su mu da nerijetko bude strijelac. Zapravo, ako ćemo biti potpuno iskreni, Mihael Žaper, iako defanzivni veznjak, u golgeterskom smislu već je nadmašio mnoga znana imena koja su nosila dres Osijeka. U dresu Bijelo-plavih do sada je upisao 117 nastupa, dodao 17 golova i 11 asistencija.

Peti najmlađi strijelac

Sve to došlo je nakon što se među seniore probio kroz nastupe za drugu momčad, debitirao je pogotkom kod Intera kojim je postao peti najmlađi strijelac Bijelo-plavih otkako je HNL-a, a istaknuo se i nastupima za U-21 reprezentaciju u koju je redovito pozivan. Našem Mihi želimo puno zdravlja i da ga zaobiđu ozljede kako bi nas nastavio uveseljavati svojim golovima u najdražem dresu. Miha, sretan ti rođendan!