Dominik Solić potpisao je pobjedu juniora Osijeka protiv Lokomotive, dok su Marino Perković i Niko Košir autori trijumfa pionira protiv Rudeša.

Dvije pobjede iz tri utakmice učinak je ostvaren od pionira, kadeta i juniora Bijelo-plavih koji su u proteklom kolu odigrali nova prvenstvena kola. Posebno zapažena je pobjeda juniorske momčadi koju vodi Ivan Lajtman, a koja je ostvarila minimalnu pobjedu protiv odlične momčadi Lokomotive. Osječka mladost još je jednom pokazala svoj veliki potencijal i zahvaljujući pogotkom Dominika Solića iz 5. minute ostvarila puni plijen. Nakon tri uvodna kola Bijelo-plavi imaju dvije pobjede i poraz, a iduće subote očekuje ih gostovanje kod Rudeša.

Stopostotni ulazak

Nakon pobjede u prvom kolu kod Gorice 3:1, pioniri Bijelo-plavih trenera Mateja Žitnjaka, identičnim su rezultatom pobijedili i Rudeš. Dvostruki strijelac Marino Perković i Niko Košir koji je potvrdio pobjedu bili su potpisnici trijumfa kojim je nastavljen odličan ulazak u sezonu.

Preokret Rudeša

Kadeti Ante Bekavca nisu na početni trijumf iz Velike Gorice uspjeli vezati i domaći protiv Rudeša iako je sve krenulo u tom smjeru. Već u 9. minuti Filip Živković je pogodio vodstvo Bijelo-plavih koji nisu uspjeli prelomiti utakmicu koju je Rudeš u nastavku okrenuo u svoju koristi. Najprije pogotkom Bartola Kunerta u 64. minuti, a onda i Frana Stunje u 76. što je bilo dovoljno da svi bodovi odu put Zagreba. U idućem kolu pioniri i kadeti Osijeka gostuju kod Lokomotive.