Prvu momčad Bijelo-plavih u nadolazećim prvenstvenim utakmicama vodit će Rene Poms kojem su povjerene sve ovlasti glavnog trenera.

Odlukom Uprave NK Osijek prvu momčad Bijelo-plavih u nastavku sezone vodit će Rene Poms kojem su povjerene sve ovlasti glavnog trenera. Austrijski stručnjak do sada je radio kao pomoćni trener LASK-a, Austrije Beč, Spezije, Lech Poznana i Dinama, a ovlasti glavnog trenera NK Osijek povjerene su mu nakon što je posljednje dvije godine bio pomoćni trener Nenada Bjelice.

Nakon nekoliko dana analize i promišljanja o nastavku sezone, odlučili smo ukazati povjerenje Reneu Pomsu kojem smo povjerili sve ovlasti glavnog trenera. Rene je pokazao veliku profesionalnost u radu u ovom tjednu koji ni za koga nije bio lagan, baš kao i u utakmicama u kojima je već samostalno vodio našu momčad. Radi se o čovjeku koji je već dvije godine dio našeg sustava, odlično poznaje igrače i momčad, a naša je odluka da je u ovom trenutku najbolja osoba za povesti momčad u nastavak sezone, rekao je predsjednik Uprave NK Osijek Ferenc Sakalj.

Rene Poms iskazao je zadovoljstvo zbog podrške koju je dobio.

Osjećam veliku podršku Uprave i igrača zbog prilike koju sam dobio. Moja želja i motivacija su velike, već dvije godine radim s ovom momčadi, poznajem igrače, oni poznaju mene, do sada smo imali odnos pun uzajamnog poštovanja i moj cilj je s njima nastaviti u tom smjeru i u budućnosti, rekao je glavni trener Bijelo-plavih Rene Poms.