Juniorska i kadetska reprezentacija igraju pripremne utakmice uoči početka kvalifikacija za europsku smotru iduće godine.

Kadeti Bijelo-plavih Ljubo Puljić, Jan Hlapčić, Dominik Babić i Filip Živković dobili su poziv izbornika reprezentacije Hrvatske do 17 godina Roberta Jarnija za sudjelovanje u pripremnom ciklusu u kojem će odmjeriti snage protiv Slovenije. Riječ je o zadnjim pripremama uoči reprezentativnog okupljanja u listopadu u kojem će mini Vatreni protiv Walesa, Albanije i Švedske tražiti plasman u završni krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. godine.

Dio nacionalne selekcije tijekom rujanskih akcija bit će i naši juniori, koji nastupaju za drugu momčad Osijeka, Tin Sajko i Domagoj Bukvić, a koji će biti dio reprezentacije koja će na međunarodnom turniru u Sloveniji protiv Malte, SAD-a i Škotske. Turnir u Sloveniji bit će priprema za kvalifikacijski ciklus u studenom kada će izabranici Josipa Šimunića u skupini s Farskim Otocima, Finskom i Izraelom početi svoj kvalifikacijski put za Euro 2023. godine.