Želio bih posvetiti ovu jako bitnu pobjedu našem Mihi, želimo mu brz oporavak i da je što prije tu s nama, rekao je Žaper.

Mihael Žaper, kapetan Bijelo-plavih u odsutstvu Mile Škorića, odigrao je kapetansku ulogu u potpuno novoj ulozi koju je za njega pripremio trener Rene Poms. Žaper je dirigirao obranom, ali zapravo cijelom momčadi jer je dirigirao igrom suigrača.

Svi smo odigrali strašnu utakmicu, bili smo jako dobro pripremljeni, drago mi je što smo nakon toliko godina pobijedili na Rujevici. Želio bih posvetiti ovu jako bitnu pobjedu našem Mihi, želimo mu brz oporavak i da je što prije tu s nama, rekao je Mihael Žaper.

Žal za Šibenikom

Bijelo-plavima su ovo prvi gostujući bodovi sezone i to u pravom trenutku za uspon prema gornjem dijelu ljestvice.

Žao mi je što u prošloj utakmici protiv Šibenika nismo pobijedili jer bismo spojili tri jako lijepe pobjede, ali što reći osim da sam jako sretan. Prvi gostujući bodovi, idemo ih proslaviti…

Odmor pa priprema

U subotu slijedi Gorica, a želja svih je na reprezentativnu stanku otići s nova tri boda na kontu.

Trebaju nam dvije vezane pobjede budući da smo u sezonu ušli tako kako jesmo. Moramo dobro proslaviti, odmoriti se pa pripremiti utakmicu protiv Gorice i naravno uzeti tri boda, zaključio je Mihael Žaper.