Pioniri i kadeti postigli su zajedno osam golova protiv Solina, a pogotke je postiglo sedam različitih strijelaca.

Pioniri i kadeti Osijeka ostvarili su uvjerljive pobjede protiv Solina u 4. kolu Prve NL za svoj uzrast. Pioniri su do pobjede došli dvama golovima u drugom poluvremenu kada su Matej Gagulić (44’) i Dražen Jaman (56’) odveli momčad na dva pogotka prednosti i tako osigurali tri boda. Prethodno je momčad koju vodi Matej Žitnjak u vodstvo doveo Marino Perković (22’) no Solin se već dvije minute kasnije vratio u egal. Ipak, nisu gosti izdržali pa su bodovi ostali u Gradskom vrtu.

Odluka od odmora

S dva pogotka uvjerljiviju pobjedu (5:1) ostvarili su kadeti Ante Bekavca koji su već do poluvremena praktički otklonili sve dvojbe oko pobjednika. Sergej Levak u 11., Anton Matković u 15. i Josip Dabić u 20. minuti svojim su golovima odveli Bijelo-plave na nedostižnu prednost za goste iz Solina. Doduše, do poluvremena su smanjili zaostatak, ali Ivan Barić (56’) i Sergej Levak (88’) otklonili su sve dvojbe oko pobjednika i potpisali uvjerljiv trijumf. U idućem kolu pioniri i kadeti gostuju kod Varaždina.

Podsjetimo, još u četvrtak juniorska momčad je remizirala s Cibalijom (0:0), a u idućem kolu gostuje kod Hajduka u Splitu.