U 10. kolu SuperSport HNL-a naši Bijelo-plavi u subotu 17. rujna gostovat će kod Gorice.

Nogometaši Osijeka gostovanjem kod Gorice u 10. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige otvorit će drugi prvenstveni krug i krenuti u lov na nove prvenstvene bodove kojom će potvrditi uspješnu seriju u kojoj se nalaze. Trener Rene Poms odmah u ponedjeljak ujutro je naglasio momčadi i suradnicima da je pobjeda u Rijeci prošlost i da se sav fokus stavlja na utakmicu u Velikoj Gorici (Gradski stadion, 16.55 sati).

Bez bodova od 2018.

Bodovi iz Rijeke poslužit će kao dodatni impuls samopouzdanja pred novi zahtjevan ispit i još jedno neugodno gostovanje na kojem pobjedu čekamo od 9. prosinca 2018. kada su Mirko Marić i Alen Grgić preokrenuli početno vodstvo domaćina, a dio momčadi koja je ostvarila taj trijumf, iz aktualnog kadra, bili su Mile Škorić, Marko Malenica, Josip Špoljarić i Danijel Lončar.

Zdravstveni bilten

Uvodni treninzi ovog tjedna pokazat će i na koga će Rene Poms moći računati u pripremi ogleda s Goricom. Izvjesno je da se u konkurenciju vraća Mario Jurčević koji je odradio kaznu zbog tri žuta kartona, kao i Kristian Fućak koji je bio na poštedi zbog potresa mozga. U svakom slučaju nadamo se da će se konkurencija proširiti oporavkom još ponekog igrača i da će se popis ozlijeđenih dodatno smanjiti do kraja ovog tjedna kako bismo sa što širim igračkim kadrom, nakon Rijeke, prekinuli još jednu negativnu tradiciju.